ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Da li će iPhone 8 imati čitač otiska prsta u okviru displeja?

Kako navode analitičari, kompanija Apple ima problema sa ugradnjom čitača otiska prsta u okviru displeja. Naime pitanje je da li će Apple stići da završi model do očekivanog predstavljanja. Kao što smo već pisali, u ovoj nameri nije uspeo ni Samsung sa svojim modelima Galaxy S8 i S8+, a po poslednjim informacijama ni Galaxy Note8 neće imati čitač otiska u okviru displeja.

Kako navode stručnjaci koji su upućeni u situaciju u kojoj se nalazi Apple, kompanija ima svega 12 nedelja da pripremi senzor i da počne sa ugradnjom u telefone. Prvi telefon sa čitačem u okviru displeja se već pojavio ali kao što smo pisali, performanse senzora nisu zadivljujuće. Video prvog senzora u okviru displeja možete pročitati na linku:

Čitač otiska prsta ugrađen u displej! (VIDEO)

Kao što je poznato Apple je svoje korisnike navikao na vrhunske peformanse i ne može sebi priuštiti ugradnju senzora koji je previše spor. Dakle Apple bi trebalo da reši sve eventualne probleme do avgusta kako bi uspeli da prikažu novi uređaj u novembru kada će se obeležiti deset godina od prikazivanja prvog iPhone-a.

Iako odlaganje predstavljanja uređaja nije baš poželjno rešenje u ovom trenutku deluje da je to jedini pravi izbor. Neki izvori čak tvrde da će Apple potpuno izbaciti čitač otiska prsta i osloniti se samo na prepoznavanje lica kako bi uređaj bio prikazan na vreme, ali to ne deluje baš kao istinita informacija. Dosta stručnjaka se slaže da prepoznavanje lica ne bi moglo da funkcioniše sa uslugom Apple Pay u ovom trenutku pa se predpostavlja da će iPhone 8 morati da ima i čitač otiska prsta.

Iako pomeranje predstavljanja za drugu polovinu novembra ne bi značajno uticalo na korisnike definitivno bi se negativno odrazilo na rezultate prodaje za fiskalnu 2018. godinu koja počinje sa oktobrom 2017. godine.

iPhone 8 da li je ovo izgled novog Apple telefona? (FOTO)

Još jedna informacija koja se pojavila a koja nam je prilično privukla pažnju je procenjena cena novog uređaja iPhone 8. Procene su da će osnovni model sa 64GB memorije za skladištenje podataka koštati između 1200$ i 1250$ dok će jača verzija sa 256GB memorije imati cenu između 1300$ i 1400$. Ukoliko se ispostavi da su procene cena tačne, Apple će sigurno zadržati mesto najskupljeg uređaja na tržištu.

Mobilnisvet.rs

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Google Pixel prati trendove u dizajnu!
Sledeći članak
Važan dodatak za Google Maps
test