ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Louis Vuitton krenuo sa proizvodnjom pametnih satova

Imali smo prilike da i modna industrija želi da se uključi u trku koju vode kompanije koje se bave proizvodnjom telefona i dodataka. Primeri toga su

Google i Levi’s započeli saradnju!

I kompanija Louis Vuitton je ranije izbacila na tržište futrolu za iPhone 7 koja je koštala nekoliko puta više od samog uređaja, cena je bila 5000$.

Ali sada se kompanija uključuje u proizvodnju samih uređaja pa je najavljen Louis Vuitton pametni sat sa nazivom Tambour Horizon. Sat će imati funckije kao i većina pametnih satova sa razlikom da neće posedovati merač otkucaja srca. Osim tog izuzetka sat će raditi na već poznatom OS AndroidWear 2.0 a pokretaće ga Snapdragon Wear 2100. Slična konfiguracija kao recimo Huawei Watch 2.

Kućište je prečnika 42mm a debljina je 12,5mm. Posedovaće AMOLED displej prečnika 1,2 inča sa rezolucijom 390×390 mm. Što se memorije tiče Tambour Horizon će imati 512MB RAM i 4GB radne memorije. Baterija koja se nalazi u satu je kapaciteta 300mAh i sa njom bi sat trebalo da radi jedan dan bez punjenja.

Dakle sat neće imati merač otkucaja srca ali će imati aplikacije koje nisu dostupne na svim satovima, jedna od aplikacija će vam pomoći da lakše nađete aerodrom u različitim gradovima.

Tommy Hilfiger i Hugo Boss Android Wear 2.0 satovi nam stižu ove jeseni

Cena uređaja će biti od 2450$ do 2900$ u zavisnosti od varijante. Garfit i Monogram će biti jefitniji dok je skuplja crna verzija.

Kada se sve uzme u obzir, sat koji košta od 2500$ a koji nema neke od osnovnih funkcija koje poseduju ostali pametni satovi, ovaj uređaj je definitivno namenjen korisnicima kojima su izgled i moda na prvom mestu.

Mobilnisvet.rs

Pametni satovi Smart Wear Vesti
Prethodni članak
Predstavljeni su LG Q6, Q6+ I Q6a telefoni
Sledeći članak
Google Pixel prati trendove u dizajnu!
test