ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Galaxy S9 će imati nove AKG slušalice

Po poslednjim informacijama koje su se pojavile za Galaxy S9 uređaj, korisnici mogu da očekuju u prodajnom paketu nove AKG slušalice. Informacije ne bi bila toliko bitna da se ne radi o bežičnim slušalicama.

Većina testova koji su napravljeni na trenutnim AKG slušalicama koje dolaze uz Galaxy S8 i Note 8 uređaje su pokazali da su slušalice bolje od prosečnih slušalica koja inače dolaze u prodajnim paketima uz ostale uređaje jer imaju odličan balanas u niskim i vioskim tonovima. Iako su performanse koje poseduju AKG slušalice odlične, kompanija Samsung je očigledno odlučila da ode korak dalje. Ako je infromacija tačna, uz sledeći flagship koji očekujemo na tržištu početkom naredne godine u prodajnom paketu će se nalaziti AKG Bluetooth slušalice.

Interesantno je da AKG ne poseduje ovakav proizvod još uvek, međutim Samsung u ponudi već ima model Bluetooth slušalica koje se zovu IconX pa je moguće da će ovaj model biti prerađen od strane AKG.

Inače IconX slušalice koštaju 199$, pa je moguće da je informacija koja se pojavila zapravo više želja korisnika. Prvo pitanje koje se nametnulo posle informacije o bežičnim slušalicama je da li će Galaxy S9 imati i klasičan 3,5mm priključak za slušalice. Izvor navodi da je standardni priključak i dalje u igri na poslednjem prototipu. Ukoliko se ispostavi da se Samsung nije odrekao standardnog priključka za slušalice, informacija o Bluetooth slušalicama u prodajnom paketu deluje prilično neverovatno.

Inače Galaxy S9 će dosta ličiti na prethodni model S8 ako je verovati slikama koje su se pojavile. Pogledajte galeriju

Izvor: phonearena.com

 

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Bluboo predstavio model S8+ odličan dizajn za neverovatnu cenu!
Sledeći članak
Adidas predstavio pametnu fudbalsku loptu za Svetsko prvenstvo 2018.
test