ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Bluboo predstavio model S8+ odličan dizajn za neverovatnu cenu!

Već smo pisali o modelu Bluboo S8 proizvođača iz Hong Konga, a sada je predstavljen model Bluboo S8+.

Osnovne karakteristike po kojima je ovaj proizvođač prepoznatljiv su odličan dizajn i veoma pristupačna cena. Novi model Bluboo S8+ kao i manji model poseduje dizajn koji jako podseća na dizajn Samsung Galaxy S8 modela. Bluboo S8+ ima ekran dijagonale 6 inča sa odnosom strana 18:9. Zadnja strana uređaja je napravljena od metala. Uređaj poseduje dualnu kameru i senzor za otisak prsta koji se nalazi ispod zadnje kamere. Kućipte uređaja je napravljeno od legure cink-titanijum.

Bluboo S8 – da li vam liči na neki poznati uređaj?

Što se tiče specifikacija samog uređaja, Bluboo S8+ spada u srednji rang. Pokreće ga čipset MediaTek MT6750T u kombinaciji sa 4GB RAM memorije. Za čuvanje podataka na raspolaganju je 64GB interne memroije proširivih do 256GB uz pomoć SD memorijske kartice. Baterija koja napaja uređaj je kapaciteta 3600 mAh i obezbediće dovoljno vremena između dva punjenja.

Svakako jedna od karakteristika koja izdvaja ovaj uređaj u grupi prosečnih uređaja je dualna kamera koju čine Sony senzor od 16MP u kombinaciji sa senzorom od 3MP. Prednja kamera ima kvalitet od 8MP.

Bluboo S8+ radi na Android platforim verzije 7.0. Bluboo je dodao uz Android svoj korisnički interfejs koji se nosi naziv 360. Jedna od bitnijih opcija koju poseduje 360 je “Avatar Master” koja omogućava pokretanje iste aplikacije sa dva različita naloga u istom trenutku.

Galaxy S9 će imati nove AKG slušalice

Jedna od mana uređaja je rezolucija ekrana koja je svega 720p, ali ako se uzme u obzir da je uređaj namenjen prosečnim korisnicima kao i cena uređaja, pitanje je da li je ova zapravo mana ili je Bluboo napravio kompromis zbog pristupačne cene.

Bluboo je za svoje korisnike obezbedio nižu cenu u pretprodaji pa tako uređaj do 25. Novembra košta svega 149,99$. Nakon završetka pretprodaje regularna cena uređaja će biti 179,99$ što ga i dalje čini veoma povoljnim ukoliko se u obzir uzmu performanse i dizajn uređaja.

Mobilnisvet.rs

 

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Google Maps: Promene su stigle u Srbiju!
Sledeći članak
Galaxy S9 će imati nove AKG slušalice
test