ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Da li će Nokia 3 biti konkurentna na tržištu jeftinijih Android telefona?

Nokia 3 spada u jefitnije Android telefone koji imaju 5″ displej, sa odličnim softverom i jako dobrim kvalitetom izrade.

Šta je toliko specijalno kod modela Nokia 3? Uvek je cena jedan od presudnih faktora bez obzira da li se radi o feature ili flagship uređaju. Nokia 3 je jeftinija od Moto G4 i G5 uređaja, a jeftinija je čak i od Xiaomi Redmi telefona.

Osim jako povoljne cene, ovaj uređaj ima jako kvalitetno kućište koje je napravljeno od kombinacije aluminijuma i plastike. Pored kvalitenog kućišta Nokia 3 ima i Corning® Gorilla® Glass zaštitu displeja. Završna obrada i odabir materijala nikako se ne poklapaju sa cenom uređaja koja je jako niska.

Nokia 3 uređaj karakteriše i displej dijagonale 5″ sa HD rezolucijom 720 x 1280 piksela. Uređaj pokreće procesor MediaTek sa četiri jezgra. Za neku prosečnu upotrebu uređaj će raditi prilično glatko, međutim ne možete da očekujete da će zahtevnije aplikacije raditi baš glatko.

Nova Nokia 3310 dobar marketinški potez ili ne?

Nokia 3 ima 16GB prostora za skladištenje podataka što kad uporedimo sa cenom je sasvim pristojna memorija. Pored toga na uređaju se nalazi slot za microSD karticu tako da memorija može da se proširi po potrebi.

Ono što je jako dobro je da Nokia 3 podržava 4G LTE mrežu!

Kamere su potpuno u skladu sa cenom uređaja. I glavna i prednja kamera imaju po 8MP.

Nokia predstavila svoje uređaje na sajmu u Barseloni! Pored Nokia 6 tu su i Nokia 3, Nokia 5 i Nokia 3310

Sve u svemu Nokia 3 je kvalitetan telefon napravljen da traje, sa vrlo pristupačnom cenom. Ukoliko Nokia uspe da podrži ovaj uređaj sa redovnim ažuriranjem operativnog sistema, Nokia 3 bi mogao da postane najbolji među jeftinim Andorid uređajima.

Izvor phone arena

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Recenzije Vesti
Prethodni članak
Ipak će se proizvoditi Samsung Galaxy Note 8?
Sledeći članak
Samsung Galaxy S8 u prodaji od 28. aprila, nedelju dana kasnije nego što je planirano?
test