ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung Galaxy S8 u prodaji od 28. aprila, nedelju dana kasnije nego što je planirano?

Frekvencija kojom se pojavljuju glasine o novom Galaxy S8 uređaju je tolika da je jako teško ispratiti sve detalje. Jedina informacija koja se nije menjala je da će se dva uređaja pojaviti u prodaji 21. aprila. Nije bilo razloga da se sumnja u ovu informaciju s obzirom da je isti izvor ranije naveo 29. mart kao datum predstavljanja uređaja, a 29. mart je kasnije potvrđen i od strane Samsunga.

Ipak će se proizvoditi Samsung Galaxy Note 8?

Sada isti izvor navodi da će doći do malog kašnjenja od nedelju dana u početku prodaje. Tačnije ovo ne može da se tretira kao kašnjenje jer zvanične informacije od kompanije Samsung nije ni bilo što se tiče početka prodaje.

Sada isti izvor navodi da će se uređaji Galaxy S8 i Galaxy S8+ naći u prodaji od 28. aprila.

Ostaje nejasno zašto je došlo do kašnjenja. Kao jedan od razloga navodi se da Samsung ne može da stigne da proizvede neophodan broj Exynos 9 i Snapdragon 835 chipset-ova koji će pokretati S8 uređaje. Takođe jedan od razloga mogao bi biti dodatna testiranja koja navodno Samsung sprovodi nad S8 uređajima kako bi se izbegle neuogodne situacije koje je Samsung imao sa Note 7 uređajem.

Samsung Galaxy S8, uređaj koji smo nestrpljivo čekali.

Jedno je sigurno, LG će sigurno biti jako srećan zbog ovog odlaganja početka prodaje. Razlog tome je što će njihov novi model LG G6 biti na tržištu bez glavne konkurencije još nedelju dana.

Izvor GSMarena

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Da li će Nokia 3 biti konkurentna na tržištu jeftinijih Android telefona?
Sledeći članak
Koji telefon je ukrao šou na MWC 2017?
test