ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Ipak će se proizvoditi Samsung Galaxy Note 8?

Samsung Galaxy S8 i Galaxy S8+ će uskoro biti predstavljeni, krajem ovog meseca, to već znaju i ptice na grani. Međutim ono što nas je iznenadilo je informacija vezana za Samsung Galaxy Note 8. Informacija je da će se nakon predstavljanja Galaxy S8 uređaja pojaviti uređaj koji nismo očekivali tako brzo. Čak se spekulisalo da će Samsung poptuno prestati sa proizvodnjom modela Note.

Prema izvoru SamMobile, Samsung Galaxy Note8 imaće kodni naziv “Great”.

Odabirom ovog kodnog imena predpostavljamo da će Samsung sa novim Note8 uređajem uspeti da izdigne Note seriju, posle debakla koji su imali sa prethodnim modelom.

Takođe izvor navodi da će Galaxy Note 8 imati broj modela SM-950F za internacionalnu otključanu verziju.

Samsung Galax S8 u prodaji od 28-og aprila, nedelju dana kasnije nego što je planirano?

SamMobile navodi da je poznata sudbina svih Note7 uređaja koji su vraćeni. Naime, uređaji će biti refabrikovani i plasirani na domaće tržište sa oznakom modela SM-N935 (Grace R).

S obzirom da je Samsung Galaxy S8 prilično drugačiji od modela Galaxy S7, sa nestrpljenjem čekamo da vidimo šta je to Samsung spremio za model koji je nazvao “Great”.

Neredi u Samsungovoj fabrici u Vijetnamu

Izvor gsm arena

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Samsung ima novi telefon i mnogo je jak: Otporan je i na najekstremnije uslove
Sledeći članak
Da li će Nokia 3 biti konkurentna na tržištu jeftinijih Android telefona?
test