ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

BlackBerry Motion se pojavio u prvoj reklami

Zvanično predstavljen prošle nedelje BlackBerry Motion je jedan od zanimljivijih uređaja ovog proizvođača koji se pojavio u poslednje vreme. Naime radi se o prvom BlackBerry uređaju koji je otporan na vodu a osim toga dolazi sa baterijom kapaciteta 4000mAh što ga izdvaja od konkurentskih uređaja.

Motion je već moguće poručiti na tržištima bliskog istoka ali još uvek nije stigao na Evropsko tržište. Dok se uređaj ne pojavi u Evropi možete da bacite pogled na reklamu koja prikazuje ovaj uređaj. Iako je reklama kratka uređaj je lepo prikazan, pa bar što se tiče dizajna nema mnogo neodumica.

Honor predstavlja još jedan uređaj 5. decembra!

Uređaj pokreće Snapdragon 625 čipset u kombinaciji sa 4GB RAM memorije pa kad se na to doda i kapacitet baterije koji je odličan, BlackBerry Motion bi trebalo da pruži odlično iskustvo korisnicima.

Ekran je dijagonale 5,5 inča rezolucije 1080p. Uređaj takođe poseduje i čitač otiska prsta, Locker Mode (koristi se za zaštitu privatnbih fotografija i dokumenata), standardni priključak za slušalice od 3,5mm kao i USB tip C priključak.

BlackBerry Motion dolazi sa Android operativnim sistemom verzije 7, ali se očekuje nadogradnja na verziju 8 do kraja ove godine. Očekivana cena uređaja je oko 400$.

Pogledajte reklamu za BlackBerry Motion

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
OnePlus 5 zaustavljena prodaja u SAD
Sledeći članak
OLED i AMOLED ekrani – u čemu je razlika?
test