ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

OnePlus 5 zaustavljena prodaja u SAD

Poznato je da OnePlus prizvođač svoje uređaje prodaje samo putem svoje online prodavnice. Od pre nekoliko dana više nije moguće poručiti OnePlus 5 za Američko tržište.

Ova odluka može da znači da ćemo vrlo brzo imati prilike da vidimo model koji se očekuje OnePlus 5T. Takođe firma koja je vlasnik OnePlus koja se zove BBK Electronics je već prikazala novi model koji će verovatno poslužiti za dizajn novog modela OnePlus 5T.

“edge-toedge” ekran dijagonale 6 inča!

OnePlus 5T će verovatno imati ekran dijagonale 6 inča sa odnosom strana 18:9. Osim toga očekuje se da će uređaj posedovati i prepoznavanje lica. OnePlus 5T će zadržati i senzor za otisak prsta ali će on biti pomeren na zadnju stranu uređaja zbog novog displeja čije će gornja i donja ivica oko displeja biti dosta manje u odnosu na prethodni model.

Huawei Mate 10 Lite dolazi u Evropu – poznati datum i cena

Inače na slikama u galeriji nalazi se uređaj pod nazivom VIVO X20 koji se već nalazi u prodaji u Kini, a očekuje se da će novi OnePlus 5T imati sličan dizajn i dimenzije.

Prošle godine je OnePlus 3 predstavlje u junu, dok je OnePlus 3T predstavljen nakon pet meseci. Iako još uvek nema zvaničnog saopštenja sve informacije upućuju na to da će model OnePlus 5T uskoro biti predstavljen korisnicima.

Mobilnisvet.rs

 

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Super vest za Android korisnike!
Sledeći članak
BlackBerry Motion se pojavio u prvoj reklami
test