ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Apple dominantan u prvom kvartalu na smartwear tržištu!

Pojavile su se brojke vezane za prodaju smartwear uređaja za prvi kvartal. Po procentima udela u tržištu kompanija Samsung je na drugom mestu ispred kompanije Fitbit. Samsung je sa svojim novim uređajem Gear S3 uspeo da zauzme drugo mesto sa ukupnim učešćem od 12,8%. Na trećem mestu nalazi se Fitbit, koji je uglavnom poznat po svojim fitnes narukvicama, sa ukupno 12,2%. Na vrhu liste po prodaji u prvom kvartalu našla se kompanija Apple sa učešćem od 53%.

Samsung Gear s3 je posto popularan zahvaljujući trajanju baterije. Osim baterije prednost Gear S3 uređaja je što podržava servis Samsung Pay kao i GPS. Postoje dve verzije Gear S3 uređaja, Gear S3 Frontier koji ima LTE konekciju kao i Gear S3 Classic koji nema ovu mogućnost. Inače oba modela rade na Tizen operativnom sistemu.

Sa druge strane ako se pogledaju procenti udela po prodatim uređajima a ne po ostvarenom prihodu, Apple je i dalje na vrhu liste sa 16% ali se na drugom mestu nalazi kompanija Xiaomi sa 15,5%. Na trećem mestu je i dalje Fitbit sa 12,3%.

Tržište smartwear uređaja je još uvek mlado i možda još uvek nije trenutak birati kompaniju koja drži primat, ali jedno je sigurno Apple je zauzeo odličnu poziciju na tržištu koje raste.

Novi Apple watch nam možda donosi revoluciju – merenje nivoa šećera u krvi!

Mobilnisvet.rs

 

Pametni satovi Smart Wear Vesti
Prethodni članak
Rusija još jednom kreće na Telegram nakon bombaškog napada u Sankt Peterburgu!
Sledeći članak
Google na novom modelu Pixel 2 izbacio standradni priključak za slušalice!
test