ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Google na novom modelu Pixel 2 izbacio standradni priključak za slušalice!

Pojavile su se nove informacije vezane za Google Pixel modele. Naime kako navodi izvor xda-developers.com novi model Google Pixel 2 imaće displej dijagonale 5 inča sa rezolucijom 1080×1920 piksela. Kako se navodi novi Pixel 2 će po dizajnu biti jako sličan svom prethodniku sa sličnim odnosom ivica i displeja. Pokretaće ga dobro poznati Snapdragon 835 čipset a imaće na raspolaganju 4GG RAM memorije i 64GB memorije za skladištenje podataka. Jedna od izmena na novom modelu odnosi se na priključak za slušalice kog se Google odrekao ali je umesto priključka dodao stereo zvučnike.

Skuplji i veći model Pixel XL 2 će imati više izmena u dizajnu za razliku od manjeg modela.

Naime Pixel XL 2 čiji je kodni naziv Taimen imaće displej koji će proizvoditi kompanija LG, dijagonale 6 inča, a rezolucija će biti 1440×2560 piksela. Displej na većem modelu će imati bolji odnos ivica i displeja što znači da će ivice oko displeja biti manje. Pokretaće ga isti čipset koji se nalazi u modelu Pixel 2 Snapdragon 835 sa 4GB RAM memorije. Razlikovaće se memorija za skladištenje podataka i korisnicima modela Pixle XL2 će na raspolaganju biti 128GB memorije. Što se kamere tiče vrlo verovatno je da Pixel XL 2 neće imati dualnu kameru. Još jedna prednost veće modela je što će on zadržati standardan 3,5mm priključak za slušalice.

LG će proizvoditi Google Pixel XL 2

Mobilnisvet.rs

Vesti
Prethodni članak
Apple dominantan u prvom kvartalu na smartwear tržištu!
Sledeći članak
OnePlus 5 test izdržljivosti (VIDEO)
test