ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Zamenjen prvi čovek u kompaniji Nokia

HMD Global odnosno Nokia ne prestaje da se pojavljuje u naslovima svih medija koji prate tržište mobilnih telefona. Ovog puta nije tema novi uređaj kao ni nedostatak uređaja na tržištu, već smena prvog čoveka.

Arto Numemla je bio generalni direktor kompanije HMD Global koja stoji iza brenda Nokia. Arto je smenjen sa pozicije i na njegovo mesto dolazi Florian Seiche koji je do sada bio predsednik kompanije.

Naravno da je HMD Global izdao saopštenje u kome kaže da je Arto bio ključni čovek za ponovno pokretanje brenda. U saopštenju mu se HMD Global zahvaljuje na dosadašnjoj saradnji i želi mu uspeh u daljem radu

Nokia 8 i Nokia 9 – Šta možemo da očekujemo?

Međutim odluka koju je HMD Global doneo stupa na snagu odmah. Ovo je indikator da HMD Global zapravo nije bio zadovoljan načinom na koji je Arto vodio kompaniju. Razlog smene naravno nije poznat.

Nama ostaje samo da nagađamo šta se zapravo desilo, i postoji nekoliko mogućih razloga. Jedan koji bi bio najverovatnijih je što kompanija nije uradila dobru procenu potražnje uređaja. Kompanija je uspela da zainteresuje korisnike svojim novim proizvodima, međutim došlo je do ozbiljnog kašnjenja u isporuci uređaja distributerima.

Nova Nokia 3310 – test izdržljivosti!

Nadamo se da će se ovaj problem rešiti dolaskom Floriana na čelo kompanije, i da ćemo uskoro videti i najavljene flagship uređaje kao i da će se isporuka modela Nokia 3, Nokia 5 i Nokia 6 ustaliti.

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Šta će biti sa neispravnim Galaxy Note 7 modelima?
Sledeći članak
Google Street View nam sada omogućuje i posetu ISS
test