ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Šta će biti sa neispravnim Galaxy Note 7 modelima?

Foto:sbs.com

Nedavno je  ozvaničena prodaja Galaxy Note Fe modela a sada je kompanija Samsung objavila saopštenje u vezi sa recikliranjem neispravnih Galaxy Note 7 modela prikupljenih kroz globalno povlačenje ovog uređaja prošle godine, piše GSMArena.

Galaxy Note 7 uređaji koji nisu korišćeni niti otvoreni su prepravljeni u Galaxy Note FE modele (sa manjom baterijom, kapaciteta 3200mAh).

Samsung Note 7 FE u prodaji od 7. jula cena viša nego što je očekivano

Šta je sa ostalim Galaxy Note 7 telefonima? Pa oni će biti reciklirani.

Iz Samsunga su rekla da planiraju kroz proces reciklaže koji će početi pre kraja ovog meseca da izvuku više od 157 tona zlata, srebra, bakra i kobalta.

Kompanija je odlučila i da se odvoje ključne komponente kao što su AMOLED ekrani, kamera moduli i poluprovodnici i ponovo iskoriste pomoću ekoloških metoda. Neke komponente će se koristiti prilikom servisiranja Note FE modela, a druge će se prodavati.

Samsung ističe da će proces reciklaže biti urađen na „eko-prijateljski“ način kako bi se zadovoljile ekološke organizacije.

Samsung Galaxy Note 8 – Nove informacije o uređaju koji očekujemo u avgustu

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Sve vreme iPhone koristimo pogrešno!
Sledeći članak
Zamenjen prvi čovek u kompaniji Nokia
test