ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Xiaomi Mi Mix 2S se pojavio na testu sa Snapdragon 845 čipsetom!

Kako smo već pisali Xiaomi Mi Mix 2S bi mogao biti prvi uređaj na tržištu koji će pokretati Snapdragon 845 čipset. Kodni naziv uređaja je Polaris a rezultat koji je ostvario na AnTuTu testu je neverovatan.

Prodaja pametnih telefona beleži rast! Otkrivamo koje kompanije su zabeležile najveći uspeh!

Pre nego što nastavimo o rezultatima sa testa, bitno je napomenuti da je za testiranje uređaja korišće AnTuTu poseldnje verzije tako da se rezultati razlikuju u odnosu na prethodne verzije. Čisto da bi smo mogli da uporedimo rezultat, Huawei Mate 10 Pro je na istoj verziji osvojio 218000 poena. Takođe nije zvanično potvrđeno da je uređaj koji je testiran zaista Mi Mix 2S.

Xiaomi Mi Mix 2S ukupno je osvojio 270461 poen što je poprilično više od Mate 10 Pro koji je osvojio 218000.

Čuveni smartfon brend konačno u Srbiji i regionu

Xiaomi Mi Mix 2S bi mogao da bude predstavljen na sajmu u Barseloni krajem februara, a poznato je da će na istom sajmu i Samsung predstaviti Galaxy S9 model. Ostaje samo pitanje ko će prvi od ova dva proizvođača svoj uređaj plasirati na tržište. Da li će Xiaomi zaista biti prvi?

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti Xiaomi
Prethodni članak
Predsednik kompanije Samsung pod istragom
Sledeći članak
Najveće ažuriranje GPS mapa Srbije do sada
test