ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Viber noviteti – pročitajte šta je sada moguće u grupnom dopisivanju!

Foto: Promo / Viber

Jedna od omiljenih aplikacija za dopisivanje predstavila je nove opcije. Viber je uveo novine koje će korisnicima olakšati razmenu poruka.

  • Izdvojene poruke

Administratori grupnih četova sada mogu da postave određene poruke koje smatraju bitnim na vrh ekrana kako bi svim učesnicima bile stalno dostupne. Poruke se razlikuju od ostalih zbog svoje ljubičaste pozadine i biće uvek na vrhu. Bilo koja poruka iz prepiske može da se izdvoji (dužim pritiskom).

  • Odgovori na određene poruke

Dužim pritiskom na neku poruku, a zatim i klikom na opciju „Reply“ poruka koja je označena kao odgovor će stići kome je namenjena i odgovor neće videti ostali učesnici četa.

  • Liste za objavu

Ove liste pružaju mogućnost da korisnici pošalju istu poruku većem broju ljudi na njihov privatan čet. Na ovaj način korisnici će uštedeti vreme koje bi potrošili slanjem iste poruke svima pojedinačno, a primaoci će poruku videti u okviru svog privatnog četa kao da je poslata samo njima. Kroz ove liste za objavu, samo primaoci koji imaju sačuvan broj pošiljaoca mogu da primaju poruke.

Foto: Promo / Viber

U narednom periodu će ove novine biti dostupne svim korisnicima ove aplikacije, ažuriranje za iOS i Android biće dostupno kroz zvanične prodavnice aplikacija.

Korisnike Vibera očekuje nova opcija koja ga čini poverljivijim

Mobilnisvet.rs

Aplikacije Vesti
Prethodni članak
Predstavljeni Google Pixel 2 i Pixel XL 2 – koje su nove opcije
Sledeći članak
Nokia 8 test izdržljivosti da li Nokia nastavlja tradiciju (VIDEO)
test