ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Šta nam sve donosi iOS 11?

Dosta unapređenja je najavljeno na novom Apple operativnom sistemu iOS 11. Jedna od stvari koja je u napređena je opcija za slanje tekstualnih poruka. Na novoj verziji poruke će biti sinhronizovane na svim uređajima na kojima se prijvite sa svojim nalogom. Onog trenutka kada sa jednog uređaja obrišete neku poruku, ona se briše sa svih uređaja ali će biti sačuvana na iCloud-u.

Takođe, virtuelna tastatura na displeju, koja se koristi za kucanje poruka je sada prilagođena za korišćenje jednom rukom pa je cela tastatura približena ivici displeja kako bi kucanje jednom rukom bilo što lakše.

Osim navedenog, još jedan novitet koji je jako koristan a koji je vezan za slanje poruka, naime na novom iOS bićete u mogućnosti da preko poruke šaljete i primate novac direktno sa vašim kontaktima. Jedini “problem” je što da bi slanje novca bilo mogće, vi i osoba sa kojom se vrši transfer novca morate biti korisnici Apple Pay servisa.

Što se tiče datuma pojavljivanja iOS 11 operativnog sistema, apple planira da ga lansira zajedno sa novim iPhone 8 uređajem tako da iOS 11 možemo da očekujemo već u spetembru.

Google daje ogromne novčane nagrade za sve koji pronađu grešku na Androidu!

Mobilnisvet.rs

iOS Vesti
Prethodni članak
Predstavljeni su Samsung Galaxy J7 i Galaxy J5 telefoni
Sledeći članak
Google daje ogromne novčane nagrade za sve koji pronađu grešku na Androidu!
test