ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Google daje ogromne novčane nagrade za sve koji pronađu grešku na Androidu!

Foto:gadgets

Posle objavljene informacije da je  malware Judy zarazio preko 36,5 miliona Android uređaja, kompanija Google je odlučila da se poveća nagrada za one koji pronađu sigurnosni propust na Androidu. Kompanija Google je još pre dve godine pokrenula program nagrađivanja ukoliko se pronađe sigurnosni propust, ali je tada najveći iznos bio 44 000 evra.

Google želi da ove godine bude brža isporuka Android ažuriranja

NAGRADA KOJA JE BILA 44 000 EVRA SADA JE MNOGO VEĆA, ČAK 180 000 EVRA. NAGRADA OD 180 000 EVRA PODRAZUMEVA PROPUSTE U SISITEMU KOJI UGROŽAVAJU VELIKI BROJ LJUDI.

Nagrada se odnosi samo na pronalaženje grešaka u dva sistema i to za greške u sistemu koji je zadužen za čuvanje biometrijskih podataka (TrustZone), kao i za greške u sistemu koji je zadužen za to da operativni sistem ostane  nepromenjen nakon instaliranja od strane proizvođača (VerifiedBoots).

Programe slične ovom imaju i druge kompanije kao što su Facebook, Apple, Microsoft i milioni dolara su isplaćeni u nagradama tokom prethodnih godina.

Google sprema 3 nova modela za kraj godine

Mobilnisvet.rs

Android Vesti
Prethodni članak
Šta nam sve donosi iOS 11?
Sledeći članak
Uporedni test izdržljivosti nova Nokia 3310 protiv starog modela. (VIDEO)
test