ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Sony Xperia XZ1 prvi put na Geekbench testu

Foto: smartgadgets.today

Novi modeli iz serije Xperia proizvođača Sony trebalo bi da budu predstavljeni krajem avgusta ili početkom septembra na sajmu IFA 2017. Novi uređaji trebalo bi da nose nazive XZ1 i XZ1 Compact.

Dok zvanično ne budu predstavljeni uređaji imaju oznake G8341 i G8441. Oznaka G8341 bi trebalo da pripada modelu Xperia XZ1. Početkom jula model koji nosi oznaku G8441 je viđen na AnTuTu testu. Tada smo na osnovu testa mogli da vidimo da će XZ1 Compact imati displej dijagonale 5 inča i da će ga pokretati Snapdragon 835.

Ove nedelje se još jedan model pojavio, ovog puta na Geekbench-u. Nažalost na osnovu testa koji je urađen možemo da vidimo samo neke osnovne karakteristike uređaja. Kao što je i očekivano Xperia XZ1 će pokretatui takođe Snapdragon 835 dok će na raspolaganju imati 4GB RAM memorije. Takđe uređaj će imati Android operativni sistem verzije 7.1.1.

Sony Xperia XZ Premium test izdržljivosti (VIDEO)

Ostale karakteristike će za sada ostati misterija ali smo sigurni da će se uskoro pojaviti još informacija vezanih za ova dva modela jer se zvanično predstavljanje uređaja približilo.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Sony Vesti
Prethodni članak
Nokia 8 – koja će biti cena u Evropi?
Sledeći članak
Bluboo S8 – da li vam liči na neki poznati uređaj?
test