ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Bluboo S8 – da li vam liči na neki poznati uređaj?

Bluboo, ne tako poznat proizvođač, odlučio se da svoj novi model nazove S8. Odluka je na prvi pogled malo čudna jer je pre nepunih mesec dana Bluboo na tržište izbacio model sa oznakom S1. Međutim kada se u obzir uzme dizajn uređaja deluje da odluka o nayivu modela nije slučajna. Uređaj na prvi pogled izgleda jako slično modelu Samsung Galaxy S8, pa verovatno zato novi Bluboo nosi upravo ovakav naziv.

Kućište Bluboo S8 napravljeno je od legure cinka i titanijuma. Staklo koje je preko displeja ima zakrivljene od 2,5D. Dijagonala displeja je 5,7 inča a odnos strana je 18:9. Na zadnjoj strani uređaja nalaze se dualna kamera, dupli blic i čitač otiska prsta.

Pogledajte reklamni video za Bluboo S8

Karakteristike koje poseduje Bluboo S8 svrstavaju ga u srenju klasu.

Displej ima rezoluciju od 720 x 1440 piksela, Čipset koji ga pokreće je osmojezgarni MediaTek MT6750T koji radi na 1,5GHz koji je uparen sa 3GB Ram memorije. Memorija koja je namenjena za čuvanje podataka je kapaciteta 32GB i pročiriva je sa microSD karticom do 256GB. Baterija uređaja je kapaciteta 3450mAh.

Dualna kamera koja se nalazi na zadnjoj strani telefona je kombinacija senzora od 16MP i 3MP, dok je prednja kamera 8MP. Bluboo S8 radi na Android 7 verziji sa sopstvenim dodatkom nazvanim 360.

Nismo imali prilike da testiramo uređaj, ali ako je verovati proizvođaču, uređaj deluje zadovoljavajuće kvalitetno pa je zato cena uređaj ono što nas je najviše iznenadilo. Ok, Bluboo S8 nema karateristike flagship uređaja, ali mu karaktersitike nisu ni loše. Dizajn ne treba ni komentarisati jer je Bluboo iskopirao jedan od najlepših urešaja na tržištu. Kad se sve to uzme u obzir najavljena cena od 180$ je zaista pravo iznenađenje. Osim toga Bluboo je obezbedio za kupce, koji u prvoj polovini avgusta naruče uređaj, specijalan popust i za njih će uređaj koštati svega 150$.

Mobilnisvet.rs

Vesti
Prethodni članak
Sony Xperia XZ1 prvi put na Geekbench testu
Sledeći članak
Kako da zaštitite telefon na plaži?
test