ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung se suočava sa novim problemima?

Foto: tizer slika za Galaxy S8

Dočekali smo i dan kada će Samsung predstaviti svoj dvojac Galaxy S8 i Galaxy S8+, i uprokos činjenici da su nam izvori otkrili skoro sve što smo želeli da znamo o očekivanim modelima, neka pitanja su ostala nerazjašnjena. Pored nerazjašnjenih pitanja pojavilo se još jedno novo, da li je Samsung u stanju da proizvede dovoljno dovoljno Exyons 8895 i Snapdragon 835 čipseta za novi S8 uređaj?

Pojavila se informacija iz južnokorejske kompanije koja kaže da će Samsung jako teško uspeti u ovome. Neki od izvora prenose da se Samsung suočava sa poteškoćama u proizvodnji dovoljne količine čipseta, a tu informaciju potvrđuje i činjenica da ni jedan drugi proizvođač neće izbaciti uređaj sa ovim čipsetom pre Samsunga.

Ukoliko se desi da se ova informacija ispostavi kao tačna, to će se jako odraziti na profit kompanije. Nakon prošlogodišnjeg debakla sa modelom Note 7, čini se kao da Samsung polako gubi bitku na frontu flagship uređaja, pa je iz tog razloga jako bitno za kompaniju da bude u mogućnosti da proizvede Samsung Galaxy S8 uređaja onoliko koliko tržište bude zahtevalo.

Samsung Note 7 ponovo na tržištu?

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
HTC U (Ocean) sa ivicom osetljivom na dodir – Edge Sense
Sledeći članak
HTC U Ultra i U Play dostupni u Srbiji
test