ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

HTC U (Ocean) sa ivicom osetljivom na dodir – Edge Sense

HTC je već prikazao dva uređaja u 2017. godini U Ultra i U Play, a sada smo dobili informaciju da će predstaviti još jedan uređaj iz serije U. Navodno će se uređaj zvati jednostavno HTC U i biće naslednik prošlogodišnjeg modela HTC 10. HTC U će biti flagship uređaj tajvanskog proizvođača za ovu godinu.

Kodni naziv uređaja je Ocean, i izgleda će koristiti tehnologiju koja je predstavljena kao koncept u 2016. godini. Tehnologija je tada predstavljena kao Edge Sense.

EDGE SENSE ĆE KORISNICIMA OMOGUĆAVATI DA KONTROLIŠU UREĐAJ POKRETIMA PO METALNOJ IVICI UREĐAJA. POKRETI KOJE ĆE UREĐAJ PREPOZNAVATI SU PRITISAK I PREVLAČENJE (SWIPE).

Pored ove specifične karakteristike, uređaj će hardverski biti poprilično standardan za flagship uređaj proizveden u 2017. godini. Imaće  QHD ekran osetljiv na dodir dijagonale 5.5 inča i pokretaće ga Qualcomm Snapdragon 835 čipset. Operativni sistem biće Android Nougat 7.1 sa HTC Sense 9 maskom. Memorija kojom će raspolagati kretaće se od 64 do 128GB koja će moći da se proširi putem microSD kartice.

Što se kamera tiče, glavna kamera imaće 12MP sa Sony senzorom IMX362, dok će prednja kamera od 16MP imati senzor IMX351.

Navodno će uređaj HTC U biti predstavljen nakon sredine aprila a u prodaji će se naći početkom maja.

HTC U Ultra i U Play dostupni u Srbiji

Mobilnisvet.rs

HTC Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Uz Samsung Galaxy S8 telefon dolazi i Samsung Guard S8 program zaštite
Sledeći članak
Samsung se suočava sa novim problemima?
test