ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung predstavio Galaxy A7

Od Samsunga nam stiže novi uređja iz A serije Galaxy A7. A serija je kod nas postala prilično popularana poslednjih par godina jer pokriva segment koji je u Srbiji natraženiji. Svojim karakteristikama Galaxy A7 spada u uređaje srednjeg ranga. Cena novog modela iz A serije će biti 41990 dinara a početak prodaje se očekuju u oktobru mesecu.

iPhone Xs MAX – prvi utisci

Uređaj će biti dostupan u crnoj, zlatnoj i plavoj boji. Ono što uređaj izdvaja od ostalih Samsung uređaja je to što je ovo prvi Samsung uređaj sa trostrukom glavnom kamerom. Ako se uzme u obzir da je Samsung postavio tri kamere na uređaj iz srednjeg ranga prilično možemo da budemo sigurni da ni Galaxy S10 neće imati manje.

Trostruka kamera sastavljena je od senzora od 8MP sa uglom od 120 stepeni, zatim senzor od 5MP koji je zadužen za određivanje dubine kao i omogućavanje bokeh efekta i senzorom od 24MP koji propušta značajno više svetlosti prilikom slikanja pa se očekuje da će slike u uslovima slabijeg osvetljenja biti značajno kvalitetnije.

Ekran je Super AMOLED dijagonale 6 inča. Uređaj će dolaziti sa Android Oreo 8.0 operativnim sistemom. Kada je memorija u pitanju može se reći da količina memorije odgovara rangu uređaja pa je na raspolaganju 4GB RAM i 64GB interne memorije.

Mobilni Svet

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Huawei ima nove probleme
Sledeći članak
10 godina Android-a
test