ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung počinje sa proizvodnjom memorija od 512GB!

Rađena su istraživanja koja se tiču upotrebe interne memorije na telefonu. Većina korisnika koristi uređaje koji imaja 32GB – 64GB. Trenutno najviše interne memorije na tržištu imaju uređaji koji poseduju 256GB. Količina interne memorije koja je potrebna korisnicima uporedno raste sa povećavanjem kvalitet kamera, količinom podataka koje zauzimaju aplikacije. Samsung je kao i do sada rešio da se na vreme pripremi pa je počeo sa masovonom proizvodnjo eUFS čipova kapaciteta 512GB.

Samsung  počeo proizvodnju čipova druge generacije!

Novi čipovi od 512GB koje Samsung proizvodi zauzimaće isto prostora koliko trenutno zauzimaju čipovi od 256GB. Samsung je ovo omogućio proizvodnjom čipova u 64 sloja umesto dosadšnjih 48 slojeva.

Novi čipovi će omogućiti čitanje brzine 860MB/s i 255MB/s pisanja podataka. Da bi se sa ovog čipa iskorpiralo 5GB podataka biće potrebno 6 sekundi, dok će snimanje iste količine podataka na ovaj čiš biti potrebno 20 sekundi. Samsung procenjuje da će na čip od 512GB moći da se smesti 21 sat video zapisa u 4K kvalitetu.

Samsung bežični punjač koji će puniti i na daljinu!

Samsung novu tehnologiju sa 64 sloja planira da primeni i u proizvodnji SSD i memorijskim karticama. Proizvodnja novih čipova znači da ćemo uskoro moći da očekujemo i povećanje kapaciteta memorije u telefonima srednje klase.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Apple dobio spor protiv XiaoMi
Sledeći članak
Ušteda prostora sa Google Files Go aplikacijom
test