ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung Galaxy S9 i S9+ imaće još brži skener irisa oka

Za samo par meseci a možda i ranije imaćemo priliku da vidimo nov model iz S serije Galaxy S9. Kao i svake godine predstavljanje modela iz S serije privlači dosta pažnje pa se iz tog razloga dosta informacija pojavi pre samog predstavljanja.

Samsung Galaxy S9 će imati još bolji odnos ekrana i kućišta

Poslednja informacija koja se pojavila za očekivane modele S9 i S9+ je da je Samsung unapredio skener irisa oka. Ovogodišnji modeli su koristil senzor od 2MP dok će modeli S9 i S9+ koristiti senzor od 3MP.

Šta znači ovo poboljšanje?

Povećavanje kvaliteta snezora će značiti značajno skraćivanje vremena otključavanja telefona putem skeniranja irisa oka jer će urređaj dobijati sliku većeg kvaliteta.

Kako navodi Korea Herald:

“Uređaj će brže prepoznavati korisnike, čak i u uslovima slabijeg osvetljenja ili ukoliko koirsnici nose naočare.”

Takođe, Samsung je iskoristio poboljšanje hardvera pa je napravio i nov softver koji skraćuje vreme otključavanja na ispod jedne sekunde. Ovaj metod otključavanja uređaja je i dalje dosta sporiji od senzora otiska prsta, ali kako deluje Samsung radi na unapređivanju pa se može očekivati da se u skorijoj budućnosti vreme otključavanja drastično smanji.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Snapdragon 845 optimizovan je za mešovitu realnost
Sledeći članak
Samsung Galaxy A8+ (2018) prvi nezvaničan video!
test