ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung Galaxy A8+ (2018) prvi nezvaničan video!

Po informacijama koje se pojavljuju vezano za Galaxy modele deluje da smo jako blizu prikazivanja novih modela od strane Samsunga. Predpostavlja da će u narednih nekoliko nedelja biti predstavljeno dva uređaja iz A serije.

O modelu Galaxy A8+ (2018) smo već pisali, a sada se pojavio video koji je potvrdio dosta informacija.

Samsung Galaxy S9 će imati još bolji odnos ekrana i kućišta

Specifikacija Samsung Galaxy A8+ (2018)

Galaxy A8+ (2018) imaće Super AMOLED ekran dijagonale 6 inča sa rezolucijom 2200 x 1080 piksela koji po dizajnu jako podseća na ekran koji ima S8 model. Na zadnjoj strani uređaja nalazi se kamera od 16MP sa optičkom stabilizacijom slike dok se na prednjoj strani uređaja nalazi dualna kamera koju čine senzori od 16MP i 8MP.

Galaxy A8+ (2018) pokreće osmojezgrani procesor Exynos 7885 u kombinaciji sa 6GB RAM memroije i 64GB memorije za čuvanje podataka. Baterija koja napaja uređaj je kapaciteta 3500 mAh i podržava brzo punjenje. Osim navedenog uređaj A8+ (2018) poseduje i IP68 sertifikat koji garantuje otpornost na vodu i prašinu. Novina u A seriji je senzor otiska prsta koji se nalazi na zadnjoj strani ispod glavne kamere.

Samsung priprema ekran koji je potpuno zakrivljen

Informacije koje su se pojavile navode da će se urešaj naći u prodaji do kraja godine, a da početna cena uopšte neće biti mala. Uređaj će navodno koštati 600$. Međutim informacije vezane za početak prodaje i cenu treba uzeti sa određenom dozom rezerve.

Pogledajte video:

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Samsung Galaxy S9 i S9+ imaće još brži skener irisa oka
Sledeći članak
Instagram Stories sada možete da sačuvate
test