ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung Galaxy S8 – procurele prve fotografije

Mesec dana pre predstavljanja uređaja procurele su prve fotografije najnovijeg modela Galaxy S8. O ovom uređaju se dosta pričalo u poslednje vreme, postoje indicije da će S serija zameniti Note seriju, pa ako je tako onda Samsung sigurno ulaže mnogo nade u novi Galaxy S8. Fotografije je prikazao kineski proizvodjač maski.

Sa slika se vidi da će Galaxy S8 imati zakrivljen displej sa obe strane. Sa prednje strane telefona u gornjem delu vidi se mnoštvo senzora i kamera čak deluje da će posedovati i skener oka. Na donjoj ivici telefona nalazi se 3,5mm izlaz za slusalice, USB-C konektor i zvučnik (najverovatnije Harman).

 Samsung Galaxy Tab S3 – prve fotografije pokazuju prelep dizajn!

 

 

Najinteresantniji deo je svakako displej.

IZGLEDA DA NOVI GLAXY S8 NEĆE IMATI DISPLEJ KOJI POKIVA CELU ŠIRINU TELEFONA KAO ŠTO NUDI XIAO MI MIX, ALI I PORED TOGA IMA IMPRESIVAN ODNOS DISPLEJ – MASKA.

 

Novi Samsungovmodel iz S serije imaće dve verzije displeja dijagonale 5.7″ i 5.8″ dok će verzija S+ imati dijagonalu od 6,+.2″.

SAMSUNG SLUČAJNO OBJAVIO SNIMAK NOVOG UREĐAJA GALAXY S8

Pokretaće ga Snapdragon 835. Na poleđini telefona, pored kamere i blica nalazi se i čitač otiska prsta.

 

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
LG G6 – konačno se pojavile fotografije
Sledeći članak
Telefonom otključajte PC
test