ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

LG G6 – konačno se pojavile fotografije

Ne postoji mnogo tajni kada je u pitanju novi uređaj LG G6. Ovaj model prate glasine već nekoliko nedelja, a skoro je “teaser” koji smo imali prilike da vidimo potvrdio sve ono što smo do sad čuli. LG je izbacio nekoliko teaser reklama do sad. Pogledajte jedan od njih koji najavljuje samo neke od opcija koje će imati novi model LG G6.

Šta je novo kod LG G4?

Dakle novi LG G6 definitvno ima odličan odnos maske i displeja, asimetričan odnos gornje i donje ivice prednje maske, ivice su zaobljene i uređaj je malo duži nego inače zahvaljujući displeju koji ima odnos stranica 18:9. Takođe novi LG G6 ima metalno kućište, dulanu glavnu kameru sa čitačem otiska prsta koji se nalazi odmah ispod glavne kamere.

LG G6 će zvanično biti predstavljen javnosti na specijalnom događaju koji se organizuje pre MWC ove nedelje 26. februara u Barseloni.

Očekuje se da će imati displej dijagonale 5.7″ sa rezolucijom od 2880 x 1440 piksela. Pokretaće ga procesor Qualcomm Snapdragon 82, a dulna kamera bi trebalo da ima 13MP. Kapacitet baterije se očekuje da bude najmanje 3200mAh. Takođe uređaj je vodootporan i otporan na prašinu, a OS koji je trenutno na njemu je Android Nugat i trebalo bi da se pojavi u prodaji u martu, bar za neka tržišta.

Mobilnisvet.rs

LG Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Xiaomi Redmi Note 4X
Sledeći članak
Samsung Galaxy S8 – procurele prve fotografije
test