ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung Galaxy Note 8 će imati bezel-less displej

Foto (koncept): bgr.com

Prepravljena verzija Galaxy Note 7 uređaja očekuje se ovog meseca na tržištu, međutim Galaxy Note 8 je ono što ljubitelji fableta željno iščekuju. Nove informacije koje su se pojavile nam govore da će novi uređaj iz Note serije kompanije Samsung imati displej sličan displeju koji ima Galaxy S8, a operativni sistem će biti Android 7.1.1 Nougat.

Holandski sajt potvrđuje da se Galaxy Note 8 trenutno testira sa poslednjom verzijom Android OS.

Takođe displej na novom Note 8 uređaju će imati isti odnos kao i displej na Galaxy S8, čiji je odnos strana 18.5:9. Ova informacija nas navodi na zaključak da ni Note 8 neće imati fizički home taster.

Sve što se navodi, ne može se reći da je iznenađujuće jer je i očekivano da Samsug u Note seriju ugradi sve ono što se pokazalo kao odlično na Galaxy S8 uređaju.

Ono što interesuje većinu ljubitelja Note serije je da li će novi Note 8 imati ugrađen čitač otiska prsta ispod displeja kao i da li će imati podršku za S Pen, jer ipak je upravo S Pen ono što izdvaja Note Seriju od ostalih proizvoda.

„Bezel-less“ – ekran bez ivica, da li je zaista neophodan?

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Nokia potvrdila svi Android uređaji će dobiti nadogradnju na Android O
Sledeći članak
Konačno, novi YouTube izgled za sve!
test