ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nokia potvrdila svi Android uređaji će dobiti nadogradnju na Android O

Nokia od povratka na scenu i prelaska na Android OS tvrdi kako će svi modeli dobijati redovna ažuriranja. To je uostalom i bio jedan od glavnih aduta koji je Nokia naglašavala. Držeći se obećanja koja je dala, kompanija HMD koja stoji iza Nokia brenda, potvrdila je saopštenjem da će se operativni sistemi modela Nokia 6, Nokia 5 i Nokia 3 nadograditi na Android O verziju. Ovo saopštenje se verovatno odnosi i na uređaje koji tek treba da se pojave.

Google i dalje usavršava Android O, a predpostavlja se da će verzija biti puštena u trećem kvartalu ove godine.

Nakon puštanja verzije Android O, biće potrebno neko vreme kako bi Nokia prilagodila operativni sistem svojim uređajima. HMD u saopštenju nije dao vremenski rok kada bi uređaji mogli da dobiju nadogradnju.

Ako se uzme u obzir da Nokia telefoni rade na čistom Androidu bez bilo kakvih dodataka, predpostavlja se da prilagođavanje novog operativnog sistema neće trajati dugo. Jednom kada se uređaji prebace na novu verziju redovno ažuriranje Android O sistema će biti mnogo brže.

Android O nam donosi opciju za produžavanje trajanja baterije

Mobilnisvet.rs

 

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Nokia 9 se opet pojavila na GeekBench testu
Sledeći članak
Samsung Galaxy Note 8 će imati bezel-less displej
test