ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Prve fotografije Google Pixel 2 uređaja

Već neko vreme se piše o novim modelima Pixel 2 i Pixel XL 2 kompanije Google. Do sada smo imali prilike da vidimo samo skice uređaja napravljene na osnovu prikupljenih informacija. Već smo prikazali kako bi mogao da izgleda Google Pixel 2 XL u videu koji možete naći na linku:

Google Pixel XL 2 dizajn prikazan u videu

Nakon dosta skica koje su prikazane sada imamo prilike da vidimo fotogrtafije koje deluju kao prave fotografije uređaja koji će verovatno nositi naziv Google Pixel 2.

Slike su prilično slabe rezolucije ali ipak par stvari možemo zaključiti na osnovu njih. Google Pixel 2 očigleno neće imati bezel-less displej, odnosno ukoliko volite da uređaj poseduje ivice oko displeja novi Pixel će vam se verovatno svideti. Jedno je sigurno gornja i donja ivica oko displeja su sličnih dimenzija kao kod prošlogodišnjeg modela. Do sada smo imali prilike da čujemo da će veći model Pixel XL 2 imati displej koji ima tanke ivice oko displeja.

Takođe već duže vreme internetom kruži informacija da će manji model Pixel 2 proizvoditi HTC dok će veći Pixel 2 XL proizvoditi kompanija LG.

Na osnovu tih informacija lako je zaključiti da će model Pixel XL 2 imati displej koji je sličan onom koji se nalazi na LG G6 modelu.

Osim toga sa slike se može videti da će uređaj imati dupli zvučnik kao i da je izostala dualna kamera. Pored toga navodi se da će Google na novim uređajima izbaciti standardni priključak za slušalice od 3,5mm. Ukoliko su ove informacije istinite nekako nam deluje da je Google uspeo da isprati samo trend koji nije toliko oduševio korisnike, a koji je vezan za izbacivanje standardnog priključka za slušalice. Sa druge strane trend displeja bez ivica kao i dualne kamere izgleda nećemo videti na modelu Google Pixel 2.

Do sada se dosta pisalo i o karakteristikama uređaja, pa se tako za sada predpostavlja da će Pixel pokretati Snapdragon 836 u kombinaciji sa najmanje 4GB RAM memorije. Ranije se pisalo o tome da je moguće da će upravo Pixel biti prvi uređaj na tržištu koji će pokretati ovaj čipset.

Osim toga pretpostavlja se da će se uređaj naći na tržištu u oktobru ili novembru i da će odmah imati instaliran Andorid O 8.0 operativni sistem.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
WhatsApp, bez premca!
Sledeći članak
iPhone 7s Plus će imati zadnju stranu od stakla
test