ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

iPhone 7s Plus će imati zadnju stranu od stakla

Sada kada smo otprilike na mesec dana od predstavljanja novih modela kompanije Apple sve je više informacija koje se pojavljjuju za očekivane modele. Poslednja u nizu informacija vezana je za iPhone 7s Plus model.

Model koji očekujemo na predstavljanju u septembru je iPhone 7s Plus. Poslednja slika koja se pojavila nam prikazuje nešto o čemu nismo pisali do sada. Očekivano je bilo da dizajn modela ne bude promenjen u odnosu na iPhone 7 Plus. Međutim dizajn je promenjen. Za razliku od prethodneog modela koji je imao zadnju stranu od aluminijuma, iPhone 7S Plus ima zadnju stranu napravljenu od stakla.

Ova slika potvrđuje informaciju koja se pojavila ranije da će modeli 7s i 7s Plus imati opciju bežičnog punjenja.

Ukoliko bi se Apple odlučio za zadnju stranu od aluminijuma morao bi da ostavlja otvore na zadnjoj masci kako bi bežično punjenje bilo moguće. Odabir stakla za zadnju stranu omogućava bežično punjenje bez smetnje.

Sa druge strane, alumunijumska zadnja strana je omogućavala bolje hlađenje uređaja. Vrlo je verovatno da će apple dodati novu komponentu u vidu omotača napravljenog od grafita kako bi zaštitili 3D touch senzor.

Još jedna lepa vest je da na zadnjoj strani antena više nije vidljivašto je do sada bio sluča u obliku dve linije koje su se nalazile na zadnjoj strani uređaja jer sada signa može proći kroz staklenu površinu bez ometanja signala.

8 promena koje očekujemo kod iPhone 8

Prikazivanje novih uređaja iPhone 7s, 7s Plus i iPhone 8 će se verovatno desiti u septembru a početak prodaje uređaja će verovatno biti u oktobru.

Mobilnisvet.rs

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Prve fotografije Google Pixel 2 uređaja
Sledeći članak
Intel više nije najveći proizvođač čipova
test