ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Prva fotografija Samsunga sa Dual kamerom

Foto:androidheadlines.com

Nekoliko informacija se pojavilo u poslednje vreme vezanih za Samsungov model koji se očekuje Galaxy C10. Sada se pojavila i prva fotografija uređaja koja ne prikazuje baš mnogo. Ukoliko je fotografija istinita, Galaxy C10 će zaista biti prvi Samsungov smartphone sa Dual kamerom.

Sa fotografije se može još zaključiti samo par stvari, uređaj će imati dual led blic smešten između kamera koje se nalaze na zadnjoj strani uređaja.

Jedna od boja uređaja će biti “Rose Gold”

“Power” dugme se nalazi standardno sa desne strane uređaja, tako da se pretpostavlja da će dugmići za zvuk biti kao i do sada na levoj strani uređaja. Kućište uređaja je zaobljeno sa svih strana, i pomalo podseća na dizajn iPhone-a zbog vidljivih spojeva antena koji su lepo urađeni i uklopljeni su u dizajn telefona.

Ono što još uvek ne znamo je da li će uređaj imati fizički “Home” taster ili se Samsung ipak odlučio za “Home” taster u okviru displeja kao na najnovijem modelu Galaxy S8.

Samsung već radi na Galaxy S9 i Galaxy S9+ telefonima

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Pogledajte kojim telefonima su kupci najzadovoljniji! Da li ste očekivali ovakve rezultate?
Sledeći članak
Smartwatch neprecizni u računjanju potrošenih kalorija!
test