ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Proglašen je najbolji telefon za prošlu godinu! Da li možete da pogodite koji modeli su bili nominovani i ko je pobednik?

Na ovogodišnjem sajmu koji je posvećen mobilnim uređajima i održava se u Barseloni se kao i svake godine od strane GSMA organizacije dodeljuju nagrade za najbolje uređaje, najbolje aplikacije, servise itd. Pored upoznavanja sa novim uređajima na Mobile World Congressu saznajemo i koji su se pokazali kao najbolji prethodne godine, te su proglašeni pobednicima.

Nominovani za najbolji smartphone u 2016. godini što je svakako najinteresantnija nagrada bili su:  Apple iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy S7 Edge, prvi ‘pravi’ Google telefon Pixel XL, Huawei P9 i Moto Z. U veoma jakoj konkurenciji pobedio je Samsung Galaxy S7 Edge!

Svi se sećamo problema koji je Samsung imao sa Note 7, pa je ova titula zasigurno idealna najava za to kakve uređaje možemo očekivati posle Galaxy S7 Edge modela.

 Ovde možete pročitati  kada će novi modeli Galaxy S biti predstavljeni

Ovo svakako nije prva pohvala koju su Samsung Galaxy S7 modeli dobili. Mnogi ljubitelji ovih modela se sećaju da je u martu prošle godine od strane Consumer Reports Galaxy S7 proglašen za ‘ne samo najbolji Samsung telefon ikada, već i najbolji telefon oupšte’, a Galaxy S7 Edge za drugi najbolji telefon na svetu. Consumer Reports je tada kao najveće prednosti naveo brze procesore, jake baterije, kvalitetne kamere i odličan ekran.

Da se podsetimo, Galaxy S7 modeli imaju zaštitu od prašine i vode, procesori su Procesori su Qualcomm Snapdragon 820 i Samsung Exynos 8890, a sprečavanje pregrevanja se reguliše pomoću vodenog hlađenja. Takođe Kod modela S7 Edge možete napraviti deset prečica za vaše favorite, što omogućava Apps Edge aplikacija…pročitajte više o Galaxy S7 modelima na ovom linku

Obzirom da su Galaxy S7 i S7 Edge svakako uređaji kojima je Samsung postavio nove standarde kada su u pitanju smartphoni, vrlo verovatno su ove titule zaslužili.

Mobilnisvet.rs

 

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Ovo niko nije očekivao od Apple-a: Pored uklanjanja “home” tastera, novi iPhone neće imati još jednu stvar koju imaju svi prethodni
Sledeći članak
Saznajte šta sve možete da očekujete od Samsung Galaxy S7 i S7 Edge
test