ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Saznajte šta sve možete da očekujete od Samsung Galaxy S7 i S7 Edge

Nakon uspešne S6 serije, došli su modeli sa još boljim karakteristikama, zanimljivijim dizajnom i unapređenom kamerom.

Kada govorimo o dizajnu , obe strane su napravljene od stakla i uokvirene metalnim ramom, ali ćete primetiti razliku dok vam je telefon u ruci obzirom da su obe strane verzije Edge zaobljene pa se telefon lakše drži.

Samsung Galaxy S7 ima SUPER AMOLED Quad HD ekran dijagonale 5,1 inča, dok Edge verzija ima displej dijagonale 5,5 inča. Zbog njihovih prethodnika znamo da ekran ima obaveštenja na ivici, da je veoma pregledan, da ima funkciju kolornog kodiranja, kao i izuzetno lep prikaz boja. Takođe i jedan i drugi model imaju opciju Always-On-Display pomoću koje možete videti osnovne informacije kao što su vreme i kalendar u sleep režimu.

Samsung Galaxy S7 i S7 Edge imaju i zaštitu od prašine i vode, što raduje mnoge korisnike.

Procesori su Qualcomm Snapdragon 820 i Samsung Exynos 8890, veoma su jaki pa i telefone odlikuje brz rad. Pregrevanje uređaja se sprečava pomoću vodenog hlađenja.

I Samsung Galaxy S7 i S7 Edge imaju 4GB radne i 32GB interne memorije. Memorija se može nadograditi pomoću microSD memorijske kartice do 200 GB.I kapacitet baterije je jači u odnosu na prethodne modele. Kod S7 iznosi 3000mAh, a Edge ima kapacitet baterije 3600mAh. Oba uređaja podržavaju bežično punjenje. Telefoni rade na Android platformi Marshmallow 6.0.

Kod modela S7 Edge možete napraviti deset prečica za vaše favorite, što omogućava Apps Edge aplikacija. Zadnja kamera ima ugrađenu Dual Pixel tehnologiju i kvalitet od 12MP, dok prednja kamera pravi fotografije kvaliteta 5MP.

Galaxy S7 i S7 Edge su svakako uređaji kojima je Samsung postavio nove standarde kada su u pitanju smartphoni.

Samsung Galaxy Tab S3 – pogledajte prve fotografije koje pokazuju prelep dizajn!

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Proglašen je najbolji telefon za prošlu godinu! Da li možete da pogodite koji modeli su bili nominovani i ko je pobednik?
Sledeći članak
Samsung Galaxy S8, uređaj koji smo nestrpljivo čekali.
test