ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Prodaja iPhone 8 i iPhone 8 Plus niža nego što je očekivano

Nakon šest dana kako je počela pretprodaja uređaja iPhone 8 i iPhone 8 Plus pojavile su se brojke kojima Apple sigurno nije zadovoljan. Analitičari navode da su narudžbine za nove modele daleko iza u odnosu na modele koji su se pojavili prethodnih godina. Kao jedan od razloga manjeg broja porudžbina navodi se da korisnici verovatno čekaju da počne pretprodaja iPhone X modela kako bi se odlučili koji će model kupiti.

Ove izjave potvrđuju distributeri Apple proizvoda pa je tako preko JD.com poručeno 1,5 miliona komada nako tri dana što je dosta manje u poređenju sa 3,5 poručenih uređaja iPhone 7 takođe u periodu od 3 dana prodaje. China Mobile je primila za tri dana milion porudžbina dok je za isti period prethodne godine ta brojka iznosila 2,5 miliona za model iPhone 7. Za isti period dve godine ranije China Mobile je primila 3,5 rezervacija za model iPhone 6.

Apple definitivno zna kako da ispromoviše svoje uređaje (VIDEO)

Apple iPhone 8 ima cenu od 699$ za model koji ima 64GB memorije dok je cena za model sa 256GB memorije 849$. Model iPhone 8 Plus je skuplji za 100$ u odnosu na manji model. Početak pretprodaje za model iPhone X će početi 27. oktobra dok je početak isporuke zakazan za 3. novembar. iPhone X će u verziji 64GB koštati 999$ dok će verzija sa 256GB koštati čak 1149$. Kompaniji Apple ostaje samo da se nada da korisnici čekaju model iPhone X i da je to jedini razlog slabe prodaje modela iPhone 8 i iPhone 8 Plus.

Mobilnisvet.rs

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
HTC sprema tri nova telefona! Biće predstavljeni do kraja godine
Sledeći članak
Google isplatio kompaniji HTC 1,1 milijardu dolara
test