ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Pojavio se Galaxy S9 u Kini

Već nam je svima poznato da kineski proizvođači kopiraju popularne modele i prodaju ih po znatno nižoj ceni. Već smo pisali o Android verziji iPhone uređaja. Međutim proizvođači koji se bave “kloniranjem” uređaja otišli su korak dalje. Kineski proizvođač Vkworld je predstavio uređaj koji je nazvao S9.

Vkworld je napravio uređaj koji je identičan Samsung Galaxy S9 modelu na osnovu informacija koje su se do sada pojavile. Na zadnjoj strani uređaja nalazi se vertikalno postavljena dualna kamera koja se očekuje na Galaxy S9+ modelu, u dok se ispod kamere nalazi skener otiska prsta.

Baterija koja napaja Vkworld S9 je kapaciteta čak 5000mAh. Odnos strana je 18:9 kao kod originalnog uređaja, čak uređaj poseduje odnos ekrana i kućišta kao original, dakle tanke ivice koje su skoro neprimetne. Ekran je dijagonale 5,99 inča sa 2K kvalitetom. Čipset koji pokreće uređaj je desetojezgarni MediaTek Helio X30 u kombinaciji sa 6GB RAM memorije i 128GB memorije za čuvanje podataka.

Leagoo S9 nadograđena kopija iPhone X modela

Kada se uzme u obzir konfiguracija i izgled uređaja cena je odlična i kada se uređaj nađe na tržištu koštaće svega 300$.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Google objavio poboljšanja za svoj najnoviji operativni sistem
Sledeći članak
Apple namerno usporava starije modele
test