ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Pojavile se karakteristike Galaxy S9 uređaja

Tradicija se nastavlja, mesec dana pre predstavljanja Samsung flagship uređaja informacije ne prestaju da se pojavljuju. Isti je slučaj i sa Galaxy S9 modelom koji će biti predstavljen na sledećem MWC u Barseloni narednog meseca.

Nove informacije pojavile su se nakon fotografije kutije uređaja Galaxy S9. Na zadnjoj strani kutije navedene su neke od karakteristika, a nama je za oko zapalo samo nekoliko njih koje se razlikuju u odnosu na prošlogodišnji Galaxy S8.

Samsung Galaxy A8 (2018) je sada u prodaji u Evropi

Osnovna razlika odnosi se na glavnu kameru koja će imati varijabalni otvor blende f/1.5 / f/2.4. Ova kamera nalazi se na modelu W2018 koji je namenjen samo kineskom tržištu. Očigledno je da je Samsung zadovoljan karakteristikama kamere pa se odlučio da istu kameru iskoristi i za Galaxy S9 model.

Kamera sa varijabalnim otvorom blende poslednji put je viđena na Nokia N86 modelu, međutim verovatno da je Samsung našao nov način da je upotrebi.

Kamera će takođe imati mogućnost snimanja super slow motion videa sa 1000fps.

Osim kamere, razlika je i u zvučnicima, pa će model Galaxy S9 posedovati stereo zvučnike koje potpisuje dobro poznat proizvođač AKG.

Samsung radi na utvrđivanju problema sa baterijom na Note 8 uređajima

Ostale karakteristike su manje više iste kao kod modela Galaxy S8. Ekran je Super AMOLED sa Quad HD+ rezolucijom 1440×2960 piksela. Nema ničeg novog ni kada je memorija u pitanju, pa će Galaxy S9 raspolagati sa 4GB RAM i 64GB memorije za čuvanje podataka. Prednja kamera je ista i ima senzor od 8MP. Uređaj podržava bežično punjenje na koje smo nekako već navikli kao na standardnu opciju svakog flagship modela, kao i IP68 sertifikat koji garantuje otpornost na vodu i prašinu.

Sad je već vrlo izvesno da najavljivani skener otiska prsta u okviru ekrana nećemo videti na na Galaxy S9 modelu.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Pojavio se render LG G7 modela – predstavljanje u aprilu?
Sledeći članak
Facebook uvodi veliku promenu na globalnom nivou
test