ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Otkriveni detalji Galaxy S9 uređaja!

Proizvođač zaštitnih futrola Ghostek je prikazao dizajn futrole za novi uređaj Galaxy S9 koji se očekuje u narednoj godini. Prikazivanje uređaja je do ove godine tradicionalno održavano dan pred početak MWC sajma u Barseloni. Ukoliko Samsung nastavi tradiciju, uređaj će biti prikazan 25. februara. Takođe pojavile su se informacije kako će uređaj možda biti prikazan već u januaru naredne godine.

Samsung uređaji na rate bez kamate!

Na osnovu dizajna futrole može se zaljučiti da nas čeka nekoliko promena kod novog modela iz S serije.

Najpopularniji telefoni u Srbiji – iznenadiće vas!

Jedna od zamerki na ovogodišnji model bila je loše pozicioniran skener otiska prsta, koji se nalazi u istoj ravni sa kamerom sa njene desne strane. Problem sa pozicijom skenera je što korisnici koji koriste skener otiska prsta često dodiruju staklo koje se nalazi preko kamere pa je staklo često zaprljano.

Za razliku od S8 i S8+ modela novi model S9 će čitač otiska prsta imati ispod kamere pa će biti i zgodniji za korišćenje.

Samsung Galaxy X sa displejem koji se savija će biti u ograničenoj seriji

Osim drugačije pozicije skenera, Galaxy S9 će izgleda biti prvi uređaj iz S serije koji će imati dualnu kameru. Takođe ako je dizajn futrole tačan, Galaxy S9 će posedovati i standardni priključak za slušalice od 3,5mm.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Kompanija Tencent premašila Facebook
Sledeći članak
Android uređaji šalju lokaciju Google iako je na uređaju isključena opcija!
test