ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Očekujemo uskoro predstavljanje Samsung savitljivog telefona

Poslednje informacije koje smo imali vezano za prvi smartphone kome će ekran moći da se savije su bile da će uređaj predstaviti kompanija Samsung tokom sledeće godine. Ovu informaciju je izneo direktor iz Samsunga Koh Dong-jin. O ovome smo već pisali i ceo tekst možete naći na linku

Samsung najavio prvi smartphone sa ekranom koji se savija!

Sada nekoliko nedelja nakon objave veruje se da je uređaj dobio sertifikat Nacionalne Radio Agencije u Južnoj Koreji. Uređaj koji je dobio sertifikat nosi naziv modela SM-G888N0 a to je upravo model koji je u julu mesecu dobio sertifikat za Bluetooth.

Uređaj je navodno trebao da se zove Saamsung X međutim veruje se da će Samsung promeniti ime jer je Apple svom ovogodišnjem modelu dao naziv iPhone X.

Sada kada je uređaj dobio i sertifikat Radio Agencije predpostavlja se da nećemo još dugo morati da čekamo na njegovo zvanično predstavljanje. Sigurni smo da će uskoro početi da cure informacije koje su vezane upravo za ovaj model.

Samsung je najavio da će ovaj model predstaviti tek sledeće godine, međutim deluje da su u Samsungu doneli odluku da malo ubrzaju stvari. Da li je dobar odziv na model iPhone X koji će početi da se prodaje početkom novembra naterao Samsung da se malo ubrza?

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
IKEA lampe koje bežično pune nove iPhone modele
Sledeći članak
8 stvari koje ćete voleti kod iPhone 8 uređaja (VIDEO)
test