ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Novi Samsung Galaxy S8 dolazi sa novom zanimljivom opcijom

Iz kompanije Samsung potvrđeno je će Samsung Galaxy S8 koji stiže 29. marta imati novu opciju kojoj će se obradovati mnogi korisnici smartphone-a.

Samsung Galaxy S8 u prodaji od 28. aprila, nedelju dana kasnije nego što je planirano?

Naime, korisnici Galaxy S8 modela imaće digitalnog pomoćnika po imenu Bixby koji bi po nekim predviđanjima mogao da nadmaši Siri i Google Assistant.

Bixby je stvoren od stručnjaka koji su radili i na Siri (Apple), a prednost u odnosu na ostale je ta što će biti u mogućnosti da radi sa nezavisnim aplikacijama, odnosno aplikacijama koje nisu Samsungove koristeći glas korisnika. To znači da će korisnik moći umesto da pokreće neku aplikaciju, kaže Bixby da umesto njega to uradi.

Prve nezvanične informacije o cenama novog Samsung Galaxy S8

Uz pomoć Bixby opcije ćemo moći da kontrolišemo klime, televizore i druge uređaje u budućnosti, a verovatno bi Samsung mogao da osmisli način koji bi digitalnom asistentu omogućio da na primer pozove taksi na određenu lokaciju ili napiše status na omiljenoj društvenoj mreži Facebook.

Samsung navodi da će kada aplikacije budu počele da ga podržavaju, digitalni pomoćnik moći da uradi bilo koji zadatak koji aplikacija nudi.

Samsung Galaxy S8 će snimati video u kvalitetu od 1000 frejmova po sekundi!

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Šta sve znamo Samsung Galaxy S8 i Samsung Galaxy S8+
Sledeći članak
Super Mario Run na androidu od 23. marta!
test