ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Šta sve znamo Samsung Galaxy S8 i Samsung Galaxy S8+

Mnogi ljubitelji Samsung telefona jedva čekaju da se pojave novi modeli Samsung Galaxy S8 i Samsung Galaxy S8+ i upravo zbog toga se svakodnevno mogu čuti nova predviđanja i očekivanja o ovim pametnim telefonima.

Predstavljanje novog uređaja Samsung je najavio za 29. mart, više pročitajte ovde

Po slikama koje uveliko kruže internetom znamo da će kod novog uređaja biti zakrivljen ekran koji je takođe i veći od svih predhodnih modela. Sa slika takođe vidimo i da kod novog Galaxy S8 modela nema home tastera sa prednje strane uređaja.

Karakteristike Samsung Galaxy S8 i Samsung Galaxy S8+ koje se očekuju

Samsung Galaxy S8 će imati Quad HD+ Super AMOLED ekran čija će dijagonala biti 5.8 inča, a Samsung Galaxy S8+ stiže sa dijagonalom ekrana od 6.2 inča.

Kada je baterija u pitanju, Samsung Galaxy S8 će imati bateriju od 3000 mAh, dok će Samsung Galaxy S8+ stići sa baterijom od 3500mAh.

Nagađanja su da će osim navedenih karakteristika ova dva modela biti identična. Samsung je objavio i tizer na kome se vidi silueta telefona, tizer možete pogledati ovde

Senzor za otisak prsta je pored kamere na zadnjoj strani telefona. Na dnu uređaja je USB-C port, zvučnik i 3,5 mm ulaz za slušalice.  Takođe se očekuje i 4GB RAM-a i 64 GB prostora za čuvanje podataka koji će moći da se proširi dodavanjem memorijske kartice. Uređaje će pokretati čipset Exynos 8895 ili Snapdragon 835, sa operativnim sistemom Android 7.1 Nougat, u zavisnosti od regiona. Zadnja kamera će imati 12MP, dok će prednje kamere imati 8MP, odnosno 3.7 MP.

NOVI SAMSUNG GALAXY S8 DOLAZI OTPORAN NA PRAŠINU I VODU, BEZ FIZIČKOG HOME TASTERA, SA SKENEROM IRISA OKA I NOVOM ZANIMLJIVOM OPCIJOM BIXBY (DIGITALNI ASISTENT)

Više o Bixby opciji pročitajte ovde

Samsung Galaxy S8 će imati opciju za skeniranje irisa oka?

Izgleda da od zanimljivosti koje nam novi modeli donose, ovo što smo pisali do sada nije sve. Naime, kamera za selfi kod Samsung Galaxy S8 biće unapređena auto-fokusom. Pretpostavlja se da će imati dve prednje kamere. Jedna od 8 MP i druga od 3.7 MP čiji je zadatak skeniranje irisa oka korisnika da bi se otključao telefon.

Već smo ranije pisali da će Samsung dodati DRAM da bi omogućio snimanje sa hiljadu frejmova po sekundi, više o tome možete pročitati ovde.

Plaćanje preko mobilnog telefona

Ovaj način plaćanja svakako postaje sve popularniji. Bloomberg navodi da će kompanija Samsung korisnicima novog modela  Galaxy S8 omogućiti jedinstven način plaćanja koji će uključivati tri koraka:

  • skeniranje irisa
  • otisak prsta
  • jedinstvena tehnologija prepoznavanja lica

Izvori navode da se na ovoj opciji plaćanja preko mobilnog telefona radilo u saradnji sa bankama.

OČEKIVANE CENE ZA EVROPSKO TRŽIŠTE ZA SAMSUNG GALAXY S8 JE OKO 800 EUR, DOK ĆE SAMSUNG GALAXY S8+ KOŠTATI OKO 900 EUR. TAČNE CENE ZA NAŠE TRŽIŠTE ZNAĆEMO KADA SE OVI MODELI NAĐU U PRODAJI I KOD NAS.

Još jedna od informacija je da će Samsung Galaxy S8 biti dostupan u tri boje – ljubičasta, siva i crna takođe u zavisnosti od tržišta.

Otkrivene cene za Galaxy S8 i Galaxy S8+, kao i nova boja!

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Samsung Desktop Experience Station prve fotografije i specifikacija
Sledeći članak
Novi Samsung Galaxy S8 dolazi sa novom zanimljivom opcijom
test