ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nova verzija Galaxy S8 modela – Active

Nakon dobrog prihvatanja modela Galaxy S8 od strane korisnika, predpostavljalo se da će Samsung iskoristiti potencijal ovog modela. Tako smo ranije pisali o glasinama da će se posle duže pauze pojaviti i verzija Galaxy S8 mini a ceo tekst možete pročitati na linku:

Samsung priprema i verziju Galaxy S8 mini

A osim mini modela već neko vreme se priča i o pojavljivanju Active modela. Do sada nismo imali prilike da vidimo kako će izgledati verzija Galaxy S8 Active već smo čitali o karakteristikam. Ali sad su se pojavile i prve fotografije Active modela

Displej modela Active je sličan kao na Galaxy S8 uređaju. Kućište telefona je pretežno napravljeno od polikarbonata osim ivica koje su napravljene od metala. S8 Active ima bateriju kapaciteta 4000mAh. Same dimenzije uređaja su malo drugačije a naročito se primećuje razlika u debljini pa je Active deblji oko 50% u odnosu na standardnu verziju.

Galaxy S8 Active će posedovati i dugme namenjeno Bixby digitalnom asistentu. Osim toga ono što je bitno napomenutu je da uređaj neće imati mod podvodne kamere. Operativni sistem je naravno Android 7.0.

Samsung Galaxy S8 i S8+ karakteristike

Ostale karakteristike uređaja kao što su čipset, kamera i memorija će verovatno biti iste kao na Galaxy S8 modelu. Nažalost datume predstavljanja kao i cena uređaja još uvek nisu poznati.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Lenovo tablet na preklop Folio koncept
Sledeći članak
Da li će iPhone 9 biti najbolji Samsungov telefon?
test