ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nova Nokia 3310 ima tri interesantne stvari

Nokia 3310 svakako je jedan od najpopularnijih telefona u istoriji. Predstavljanje nove generacije pomenutog modela izazvalo je veliku pažnu iako je kompanija HMD koja je otkupila prava na Nokia brend na Mobile World Congressu predstavila i smartphone koji rade na Androidu.

Više o predstavljenim Nokia modelima pročitajte ovde

ŠEF HMD KOMPANIJE ARTO NUMMELA JE UZ DOBAR PR POTEZ I PREDSTAVLJANJE NOVE GENERACIJE POPULARNOG MODELA, NAVEO TRI NAJBITNIJE STVARI VEZANE ZA UREĐAJ NOKIA 3310. TO SU SVAKAKO IZDRŽLJIVOST BATERIJE DO MESEC DANA, LJUBITELJIMA NOKIA TELEFONA POZNATA IGRICA ZMIJA I PREPOZNATLJIVI NOKIA RINGTONE.

Nova Nokia 3310 mogla bi da privuče ljubitelje stare verzije da se opredele za nju kao drugi telefon uz neki smartphone koji koriste, pre svega zbog baterije koja će svakako mnogo duže trajati.

Da se podsetimo, Nova Nokia 3310 dolazi modernijeg dizajna u četiri boje originalna plava, siva, kao i nove boje crvena i žuta. Dijagonala ekrana u boji (nije osetlljiv na dodir) je 2,4 inča, kamera ima 2MP a baterija se može puniti samo jednom mesečno ukoliko se telefon koristi u  stand-by modu, odnosno može da izdrži 22 sata razgovora i njena cena na evropskom tržištu biće 49e.

Pročitajte da li će Nova Nokia 3310 raditi u Srbiji

Uskoro ćemo videti kolika će biti potražnja za moderijom verzijom Nokia 3310 uređaja, a verovatno se može očekivati da najveća bude na tržištima u razvoju. Primera radi, na afričkom tržištu je sredinom prošle godine opao promet smatphona dok je prodaja običnih mobilnih telefona porasla za 30%.

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Nova Nokia 3310 dobar marketinški potez ili ne?
Sledeći članak
Sjajna WI-Fi opcija koju ima samo Galaxy S7!
test