ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nova linija Alcatel smartphone za 2018. godinu

Alcatel je proizvođač koji je dobro poznat svim korisnicima. Alcatel se prodaje u skoro svim zemljama sveta,a svojim modelima pokriva nižu i srednju klasu. Jedna od najpoznatijih serija u posldenjih nekoliko godina je Alcatel Idol.

Iako je Idol serije proslavila Alcatel u proizvodnji smartphone uređaja, izgleda da se neće naći u proizvodnji u narednoj godini. Evan Blass je na svom twitter nalogu izbacio sliku koja navodno prikazuje Alcatel modele koji će se pojaviti u narednoj godini, a među uređajima nema nijednog sa oznakom Idol.

Samsung uređaji na rate bez kamate!

Na vrhu slike se nalazi model koji nosi oznaku 5 i to će verovatno biti najbolji telefon koji možemo da očekujemo od Alcatela naredne godine. Ispod se nalaze modeli Alcatel 3V i 3X koji su verovatnbo po specifikacijama malo lošiji od modela 5, dok se na dnu slike nalaze modeli sa oznakama 3, 3C i 1X.

Uzimajući u obzir raspored uređaja na slici kao i oznake modela, model Alcatel 5 će biti najkvalitetniji uređaj dok će ostalih 5 modela spadati u srednji – niži segment.

Iako još nema najava kada bi uređaji mogli da budu predstavljeni, očekuje se da će bar jedan od uređaja biti prikazan u januaru naredne godine na CES-u u Las Vegasu.

Mobilnisvet.rs

Alcatel Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Konačno nova WhatsApp funkcija!
Sledeći članak
Nokia 9 se pojavila u novom videu!
test