ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Konačno nova WhatsApp funkcija!

Nažalost, WhatsApp nije poznata kao aplikacija koja često iznenađuje korisnike – što je možda i razlog zašto je korisnici vole?

Mesecima nakon Messenger i Google Maps aplikacija, i WhatsApp je dobio opciju deljenja lokacije uživo među korisnicima. Na taj način u svakom trenutku osoba koja deli svoje kretanje prikazuje osobi ili osobama sa kojima svoje kretanje deli gde se nalazi i koliko je prešla, odnosno način kretanja.

Deljenje lokacije je enkriptovano i može da se prekine u bilo kom trenutku.

Da bi se omogućilo deljenje lokacije uživo potrebno je samo u okviru ćaskanja pritisnuti dugme spajalice, odabrati Location i nakon toga Share Live Location. Nakon toga odredi se dužina trajanja deljenja lokacije i pritisne Send, nakon čega osaba ili osobe u ćaskanju vide kretanje korisnika koji ga deli.

Viber u Srbiji uveo plaćanje računa i slanje novca

Dobra stvar je da, ukoliko više osoba iz iste konverzacije deli svoje kretanje zajedno, svi će biti prikazani na jednoj mapi, s oznakom korisnika, što je vrlo zgodno i lakše nego baratanje kretanjima u posebnim prozorima.

Nova opcija će biti dostupna svima u narednim danima, a ukoliko tražite više detalja posetite WhatsApp blog.

Vesti sa Monda

Android Aplikacije iOS Vesti Windows Phone
Prethodni članak
Xiaomi želi rekordnu isporuku ove godine!
Sledeći članak
Nova linija Alcatel smartphone za 2018. godinu
test