ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nokia 9 se opet pojavila na GeekBench testu

Na GeekBench testu se pojavilo dvadeset sedam rezultata za uređaj koji je nazvan “Unknown heart” koji pokreće Snapdragon 835 čipset i 4GB RAM memorije. Kao što smo do sada već pisali “Unknown heart” se po nekim izvorima odnosi upravo na Nokia 9 uređaj.

Samo pre nekoliko dana na istom testu se pojavila Nokia 9 samo je tada imala 8GB RAM memorije o čemu smo već pisali. Iako su mnogi tada pomislili da će Nokia 9 imati upravo 8GB RAM memorije, mi smo i tada pretpostavljali da je to ipak samo jedna od verzija, što se sada pokazalo kao verovatno tačno. Naime verzija sa 8GB RAM memorije je verovatno za samo određena tržišta, verovatno Azijsko, jer i konkurencija na nekim tržištima ima verzije sa većom RAM memorijom.

Što se tiče ostalih pretpostavki, i dalje je aktuelna informacija da će Nokia 9 koštati između 700 i 750$ u Evropi.

Ostale karakteristike o kojima se priča su QHD displej dijagonale 5,3″ i 64GB interne memorije za skladištenje podataka. Takođe dualna kamera je nešto što ćemo vrlo verovatno videti na novom Nokia modelu 9.

Nova Nokia najbrži Android telefon?

Mobilnisvet.rs

Nokia Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Predstavljen je Moto Z2 Play!
Sledeći članak
Nokia potvrdila svi Android uređaji će dobiti nadogradnju na Android O
test