ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Nokia 1 po ceni od 100 dolara se očekuje u martu!

Google je u toku 2017. godine predstavio Android Go, koji je lakša verzija Android Oreo operativnog sistema i namenjen je uređajima slabijih performansi – sa 1 GB RAM-a ili manje. Naznačeno je da zahteva manje prostora za skladištenje i od Nougat-a, pa su iz Google-a najavili saradnju sa proizvođačima u vezi sa Android Go uređajima. Izgleda da će Nokia 1 biti prvi od takvih modela.

Pojavile se prve fotografije Nokia 6 (2018) modela

HMD Global je objavio nekoliko Nokia modela od kada je preuzeo licencu, a prema najnovijim izveštajima, jedan od sledećih uređaja koji će moći da se kupi po povoljnoj ceni biće i Nokia 1. Novi uređaj će biti predstavljen kao deo Android Go programa u martu 2018. godine. Imaće displej od 720p HD, 1 GB RAM-a i 8 GB prostora za skladištenje.

Nokia 9 dolazi u januaru 2018. godine

Još informacija o pomenutom uređaju za sada nema, a namenjen je pre svega za tržišta u kojima je pristupačnost jedan od ključnih faktora za kupovinu pametnih telefona. Stoga se očekuje da će mu cena biti oko 100 dolara.

Huawei i Nokia potpisali ugovor o saradnji

Mobilnisvet.rs/Ubergizmo

Nokia Proizvođači Vesti

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Prethodni članak
Upoznajte najmanji mobilni telefon na svetu!
Sledeći članak
Sony predstavio dva modela iz XA serije