ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Neredi u Samsungovoj fabrici u Vijetnamu

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije za koje se tvrdi da prikazuju nerede u fabrici koja se nalazi u Bac Ninh na severu Vijetnama. Ova fabrika pripada kompaniji Samsung i ona proizvodi displeje za Samsung uređaje.

Informaciju su preneli i svetski mediji, ali moramo priznati da nama informacija nije potpuno jasna. Naime, navodno je do sukoba došlo između radnika obezbeđenja i radnika koji su čekali da se “otkucaju” nakon završetka pauze. Došlo je do problema sa sistemom za “otkucavanje”, jedan od radnika koji je čekao u redu je gurnut van linije za red, i nakon toga je došlo do fizičkog obračuna između obezbeđenja i radnika. Ovaj obračun je dalje eskalirao u mnogo veće nerede pa je morala da interveniše i lokalna policija.

U saopštenju koje je došlo iz fabrike se navodi da jeste došlo do sukoba između lokalnih građevinskih radnika i obezbeđenja i da niko od radnika nije povređen. Na fotografijama se vidi da radnici nose bele zaštitne šlemove, pa nam nije jasno otkud građevinski radnici u fabrici koja proizvodi displeje.

Samsung Galaxy S8, uređaj koji smo nestrpljivo čekali.

Deo koji je nama svakako interesantan, jeste da se radi o fabrici koja proizvodi displeje za Samsung uređaje. Osim toga znamo da je za kraj marta zakazano predstavljanje novog Galaxy S8 uređaja. Možemo samo da kažemo da se nadamo da ovaj incident neće uticati na datum predstavljanja Galaxy S8 uređaja koji iščekujemo sa nestrpljenjem.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
iPhone se ipak ne odriče Lightning porta?
Sledeći članak
Preživeo pad sa 500 metara i dinosauruse
test