ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Najnovije od kompanije Montblanc – Summit Android Wear 2.0 sat

Foto: montblanc.com

Izgleda da je updejt koji je Google pustio za Android wear na verziju 2.0 pokrenuo mnoge proizvođače. Još jedan vrhunski nemački proizvođač Montblanc se priključuje smartwatch klubu sa najavom svog modela Summit. Sat je odličnog dizajna a sa druge strane odiše nemačkim kvalitetom po čemu su nemački proizvođači i inače poznati.

Dizajn i hardver

Summit će imati 46mm kućište od čelika, dubine 12,5 mm. Displej će biti AMOLED prečnika 1,39 inča sa rezolucijom od 400 x 400 piksela. Što se tiče hardvera koji se nalazu unutar sata, Montblanc Summit je poprilično standardan,  imaće 512MB RAM, 4GB memorije za skladištenje podataka. Pokretaće ga najverovatnije Qualcomm čipset.

foto: montblanc.com

Baterija

Baterija je kapaciteta 300mAh, i biće dovoljna da izdrži ceo dan sa jednim punjenjem. Za punjenje baterije potrebno je 4 sata, pa se može reći da Montblanc malo kaska za konkurencijom što se tiče baterije u punjenja.

Konekcije

Od konekcija Montblanc Summit ima naravno Bluetooth, Wifi, kao i GPS i NFC. Dakle sat ima opciju da prati vaše kretanje, a isto tako ćete uz NFC moći da vršite plaćanja na terminalima koji podržavaju NFC tehnologiju.

Bez obzira što je u nekim poljima Montblanc sa svojim Summit satom malo ispod konkurencije, pre svega punjenje od 4 sata, sigurni smo da kada se na ruku stavi sat ovog proizvođača, da će osećaj opravdati cenu. Cena nije mala i kretaće se od 890$. Početak prodaje zakazan je za maj.

Tommy Hilfiger i Hugo Boss Android Wear 2.0 satovi nam stižu ove jeseni

 Mobilnisvet.rs

Pametni satovi Smart Wear Vesti
Prethodni članak
Alfa (skoro) kao Supersmart
Sledeći članak
Samsung Galaxy S8 će snimati video u kvalitetu od 1000 frejmova po sekundi!
test