ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Samsung Galaxy S8 će snimati video u kvalitetu od 1000 frejmova po sekundi!

Do sada smo čuli predviđanja da će novi Samsung Galaxy S8 zadržati kameru od 12MP, ali da će se po kvalitetu snimanja videa u slow motion tehnici izravnati sa novim Sony Xperia XZ, naime i Galaxy S8 će snimati video od 1000fps. Takođe skener irisa (obojeni deo oka) će biti unapređen sa još jednom malom kamerom kvaliteta 3.7 MP zbog boljeg prepoznavanja oka.

Samsung Galaxy S8, uređaj koji smo nestrpljivo čekali.

Mnogo je glasina vezanih za Galaxy S8, ali ova je sigurno jedna od interesantnijih, naime Samsung je dodao DRAM kako bi omogućio snimanje sa velikim brojem frejmova.

Sony Xperia XY premium ima ovu mogućnost zahvaljujući Sony senzoru IMX400, ali glasine tvrde da Samsung neće koristiti taj senzor u svom novom uređaju.

Sony Xperia XA1 dolazi u Evropu u aprilu, a cena će mnoge iznenaditi

Još jedna interesantna novost o kojoj se priča je da će novi Galaxy pored prednje kamere od 8MP imati i dodatnu kameru od 3.7MP koja će mu služiti za bolje prepoznavanje irisa.

Samsung Galaxy S8 u prodaji od 28. aprila, nedelju dana kasnije nego što je planirano?

Predstavljanje Samsung Galaxy S8 uređaja najavljeno je za 29. mart, tako da nam ostaje još malo da se strpimo i vidimo šta je od glasina tačno. Jedno je sigurno, ukoliko novi Galaxy uređaj bude imao samo pola od onoga što smo čuli do sada, definitvno nas očekuje vrhunski uređaj.

Izvor: gsmarena.com

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Najnovije od kompanije Montblanc – Summit Android Wear 2.0 sat
Sledeći članak
Samsung planira da obraduje mnoge korisnike, sprema sklopivi telefon!
test